Try Our New BETA Version
GO
Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload
Search Results
Results: 1 through 21 of 21 (0.202 secs)
You searched for: collection:opensource AND language:"Alb"
[texts]Emnat Mbiemnat Kosove Shqipni - bresta
Lista e emnave dhe mbiemnave te votuesve në Kosovë dhe Shqipni simbas dendësisë së paraqitjes. Praktikisht të gjithë banorët e Kosovës e Shqipnisë që i kanë pasë përmbi 18 vjeç në vjetin ±2009
Keywords: emnat shqiptar
Downloads: 99
[texts]Evliatë e Allahut
Autor: Shejh ul-Islam Seiid Muhammad Madani Ashrafi Al-JilaniPërktheu nga anglishtja: Daut AZEMITeksti origjinal:"Awliya-Allah, The Saints are the 'Friends' of God"http://www.islam786.com/awliyaallah.htm
Keywords: Daut AZEMI
Downloads: 2
[texts]E Verteta Nen Hije - Hysni Saliaj
Këto dorëshkrime flasin për kohen e luftes, periudhën e arratisjes dhe të burgosjes të z. HYSNI SHABAN SALIAJ,si dhe shumë të tjerëve të citët e kushtuan jetën e tyre për një demokraci të vërtetë.
Keywords: hysni saliaj
Downloads: 4
[texts]Holy Quran
Holy Quran in Albanian LanguageTranslated by William B. Brown
Keywords: Islam; Quran
Downloads: 13
[texts]Gjuha E Shkrueme Ase Verejtje Gramatikore, Àt Justin Rrota
The written language and some grammatical observations
Keywords: albanian language; grammar
Downloads: 14
[texts]Ditet E Mbrame Te Turqise Ne Shkoder Ase Rrethimi I Qytetit, Àt Justin Rrota
The last days of the turks in Scutari, the siege of the city
Keywords: albanian literature; history
Downloads: 29
[texts]Rreth Votres, Àt Justin Rrota
Around the fireplace (fables, old stories)
Keywords: albanian language; fables
Downloads: 16
[texts]Letratura Shqype Per Klaset E Ulta Te Shkollave Te Mjesme ( Parime Letratyret) Àt Justin Rrota
Albanian literature for secondary schools
Keywords: albanian literature; language
Downloads: 15
[texts]Hysen Haxhiaj - Burg Ne Liri - Hysen Haxhiaj
Autori i këtij libri Hysen Haxhiajnjë pjesë të madhe të jetës së tij e kakaluar në burgjet e ndryshme tëdiktaturës komuniste.E nisi më 12 dhjetor 1976 me burgunfamëkeq të Spaçit, ku edhe diellikishte frikë të hynte për të kaluarmë pas në një rrugëtim kalvaresk nëburgun e Ballëshit, Zejmenit,Qafës së Barit për ta mbyllur këtëtorturë në burgun e Burrelit.Pra siç shihet, një rrjetë e tërë burgjesh që ndonëselanë gjurmë të pashlyera në shpirtin e tij, nukmun...
Keywords: hysen haxhiaj
Downloads: 18
[texts]Jeta e Muhammedit - Shahid
Jeteshkrimi i Profetit Muhammed s.a.v.s.
Keywords: Jeta e Muhammedit; Muhammed; Muhammedi; Profeti; Islami; Feja Islame; Jeta e Profetit
Downloads: 67
[texts]Nelson L 1917 Vorl Kritik Prakt Vernunft - Leonard Nelson
Leonard Nelson (1917), Vorlesungen über die Kritik der praktischen Vernunft.
Keywords: Philosophie
Downloads: 22
[texts]Ligjeratat ne Urbanizem 1 - Ilir Gjinolli - Ngadhnjim B. Gjoshi
Ligjeratat ne Urbanizem 1 - Viti 3
Keywords: Ligjeratat; urbanizem; 1; Ilir Gjinolli
Downloads: 11
[texts]Geografija 7 K 3
A book about geography.
Keywords: geography; science
Downloads: 1,432
[texts]Sqnahi - Efendi Nahi
Quran Translation to Albani Language
Keywords: Quran Translation to Albani Language
Downloads: 120
[texts]Si mund të gjendet shpëtimi nga mëkati?
Albanian Book: How to be Free from Sin by The Promised Messiah (as)Si mund të gjendet shpëtimi nga mëkati?Autor: Hazret Mirza Ghulam Ahmed, Mesih i Premtuar dhe Imam Mehdi a.s.http://www.ahmadiyya-islam.org/al/
Keywords: Ahmadiyya; Albanian
Downloads: 10
[texts]Holy Quran Albanian
https://www.alislam.org/quran/
Keywords: Holy Quran; Albanian; Kurani Kerim; Koran
Downloads: 70
[texts]Ushtrime kimie - www.mesoj.net
Ushtrime dhe problema te zgjidhura kimise (te pergjithshme, organike dhe inorganike) ne faqen http://www.mesoj.net.
Keywords: ushtrime; problema; kimi; kimia organike; kimia inorganike; te zgjidhura
Downloads: 16
[texts]Emnat Mbiemnat Kosove Shqipni - bresta
emnat
Keywords: emnat
Downloads: 5,851
[texts]HISTORIA E ARKITEKTURES SHQIPTARE - ertan gogo
ARCHITECTUR IN ALBANIA
Keywords: ARCHITECTUR
Downloads: 1,998
[texts]Frasheri Ne Historine E Shqiperise 2014 - N. Frasheri
Historical data on village Frasheri, Albania
Keywords: Frasheri; Dangelli; Albania
Downloads: 140
[texts]Kimia
Kimia.
Keywords: Kimia
Downloads: 1,375
Advanced search

Group results by:

> Relevance
Mediatype
Collection

Related collections

opensource

Related mediatypes

texts

Terms of Use (31 Dec 2014)